Haz

Çeşme Alaçatı Urla Gezimizin Fotoğrafları Eklendi.

Haz

Etik Haftası okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Haz

Dünya Lösemili Çocuklar Haftası kutlandı.

May

Okulumuzda Anneler Günü kutlama etkinliği ve kermes düzenlendi. Etkinliğimize katkıda bulunan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

"Gençlik" konulu şiir yarışmasında 5/a sınıfı öğrencimiz Sinem Kurut 3. olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenlerini kutlarız.

Haz

İzmir Çeşme Alaçatı Urla´ya okul gezisi düzenlendi.

May

Trafik ve İlkyardım Haftası kutlama programı düzenlendi.

Haz

1. Dünya Savaşı içerisinde 1916 yılında Irak Cephesinde İngilizlere karşı elde ettiğimiz Kut´ül Amare Zaferimizin 101. yılını kutladık.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, çeşitli oyun ve yarışmalarla programımız tamamlandı. Bayramımız kutlu olsun.

May

MEB Okul Sağlığı web sitesi logosuna tıklayınız.

May

Yapmış olduğumuz Beslenme Dostu Okul başvurumuz sonucunda sertifika almaya hak kazandık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 102. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kere daha saygı ve minnetle anıyor, manevi huzurlarında eğiliyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 96 yıl dönemi münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi. İstiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY´u bir kere daha rahmet ve saygı ile anıyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda yapılan etkinlikle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda sivil savunma ve deprem tatbikatı yaptık.