Ock

1 Kasım 2022 tarihinde birimimiz Erasmus+ ekibi öğretmenleri Sinem Kalender ve Umut Işık tarafından Efeler Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda 09.30-17.00 saatleri arasında Çine, Efeler, Germencik ve Didim ilçelerimizden öğretmenlerimizin katılımı ile Erasmus+ KA2 projesi bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzdan Bilişim teknolojileri Öğretmenimiz Nazmi KONUKLAR eğitime katılmıştır.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Ödül Töreninde 7/A sınıfımızdan Menekşe ÇİMEN Şiir Yarışmasında İlçe 1.si, 3/A sınıfımızdan Miray ÇOLAK Resim Yarışmasında İlçe 2.si seçilmiştir. Ödülleri törenle takdim edilmiştir. Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Atamızı Saygı, Minnet ve Özlemle Anıyoruz

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında velilerimize Teknoloji Bağımlılığı Semineri düzenledik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda coşkuyla kutladık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında öğrencimiz Miray ÇOLAK İlçe 3.sü seçilmiştir. Düzenlenen törenle ödülü takdim edilmiştir. Öğrencimizi ve Öğretmenimiz Melike SANDIKCI'yı tebrik ediyoruz.

Kas

Kültür Merkezinde düzenlenen eTwinning ödül töreninde okulumuza Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi takdim edildi. Başarımızda emeği geçen Müdür Vekilimiz Ali BAYAZIT, öğretmenlerimiz Buket GARİP, Serap AVCI, Asude SUBHİ ve desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Gülizar SAĞCAN ASLAN'a teşekkür ediyoruz. Çifte Kalite Belgeerimiz Okulumuza Hayırlı Olsun.

Ekm

Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Bütünleştirici Eğitim için Özel Eğitim Hizmetlerinin Artırılması Hibe Programı kapsamında yürütülmekte olan "Bütünleştirici Eğitimle Farklılıkları Fırsata Dönüştürmek" (BEFFDA) isimli projenin "Özel Yetenekliler Etkinlik ve Materyal Geliştirme Çalıştayı" 17-21 Ekim 2022 tarihlerinde Kuşadası'nda gerçekleştirildi. Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Dilek Acar çalıştaya katılarak fen bilimleri ve disiplinler arası konularda müfredat sıkıştırma çalışmaları yaparak Williams, Maker modelleri ve BMM ile plan ve materyal geliştirilmesine katkıda bulunmuştur.

Ekm

Okuma Saati Projesi kapsamında tüm sınıflarımızın katılımıyla her gün okumaya devam ediyoruz.

Ekm

Güne Sporla Başlıyorum Projesine Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serkan DUZSUZ yönetiminde başladık.

May

Kızıldere Ortaokulu olarak Akıllı Şehirler için Aydın Teknoloji Şenliğine katıldığımız İnteraktif Geri Dönüşüm Oyunu ve Akıllı Meyve Kurutma Serası projelerimiz büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz Alperen Talha Yılmaz, Hüseyin Efe Güler, Enes Koç, Danışman Öğretmenimiz Nazmi Konuklar'ı tebrik ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Ali Bayazıt'a, pozitif tepkiler aldığımız Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ve Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Atay'a çok teşekkür ediyoruz.

May

Nis

6/A sınıfı öğrencileri geri dönüşümle ilgili Recycling Like Magic adlı projelerinde yaptıkları eserleri sergilediler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.