Kızıldere Ortaokulu ailesi olarak

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvalarına her iki katagoride de katılım sağladık.

Etkinlik nerede biz orada

Nis

Yavaş yavaş yaklaşan lgs öncesi biraz havayı değiştirelim dedik.

8.sınıflarımızla 8 mart haftasında farkındalık oluşturmak adına Bergen filmini izledik.

Nis

6. Sınıf öğrencilerimiz geri dönüşümle ilgili Recycle Like Magic adlı e-Twinning projesine başlıyor. Projede Litvanya, Yunanistan, Polonya'dan da ortaklarımız bulunmaktadır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü adına Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen şiir yarışmasında 3. olan öğrencimiz Elif Avcı'nın ödülü Belediye Başkanımız Kürşat Engin ÖZCAN tarafından verildi. Başarıların daim olsun kıymetli öğrencimiz. Öğrencimizi ailesini ve başta öğretmenimiz Buket Garip olmak üzere tüm Kızıldere ailesini tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 101.yılını okulumuzda çoşkuyla kutladık.

Mrt

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından oluşturulan resim sergimiz. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin yer aldığı Değerimi Biliyorum Projesi sona ermiştir. Çalışmalarımızı Facebook ve YouTube Değerimiz Biliyorum sayfalarından takip edebilirsiniz. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Törenimizi coşkuyla gerçekleştirdik. Öğrencilerimize takdir ve teşekkür belgelerini törenle takdim ettik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. Herkese iyi tatiller diliyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını düzenlediğimiz etkinliklerle kutladık.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz sergimizde tüm öğrencilerimizin dikkatini çekerek farkındalık oluşturduk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda Kasım Ayında Değerimi Biliyorum eTwinning Projesi Başlıyor!

Kas

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğimiz büyük ilgi görerek ulusal basında yer aldı. Fuarımızda emeği geçen ve yanımızda olan herkese tekrar teşekkür ediyoruz.

Kas

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğimizi Kızıldere Ortaokulumuzda gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle yaşadığımız coğrafya gereği tarıma dayalı ekonomimize destek sağlama amacıyla hazırladığımız 17 projede seracılık, tarım ve yenilebilir enerji konuları ele aldık. "Her fikir değerlidir" ilkesi ile bilimsel süreci takip ederek oluşturduğumuz projelerimizde her öğrencimizin bilime iz bırakabilmesini sağlayacağını düşünüyoruz.

Haz

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılını tamamladık. Öğrencilerimiz karnelerini ve belgelerini aldılar. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.