PROJELER

We'll See Good Days, Children proje ortakları toplantılarımızdan kareler

We'll See Good Days, Children isimli projemiz

Ock

Kızıldere İlk/Ortaokulu Buket Garip 120 öğrenciye Ayağına Diken Batan Serçe masalı anlatıldı.

Ock

Buket Garip Kızıldere Ortaokulu 50 öğrenciye İmdi Dede masalı anlatıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu iş birliği ile hayata geçirdikleri "Anadolu Masalları Projesi" için okulumuz Türkçe Öğretmeni gerekli eğitimleri aldı. Bakanlık adına projeyi okulumuzda gerçekleştirdi.

Ara

e-Safety Label web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir. Okulların kendi çevrimiçi güvenliklerini değerlendirdikleri, iyileştirdikleri ve güçlendirdikleri hareket eylem yapısıdır. Okulların kendi çevrimiçi güvenlik altyapısını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek e-Safety Label sayesinde mümkün olmaktadır.

Beslenme Dostu Okul Programımızla ilgili haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.