Kızıldere Ortaokulu

Kızıldere Mahallesi 09800 Nazilli AYDIN NazilliBeydağ Karayolu Üzeri
Vizyon
En iyi ulusal ve uluslararası uygulamalardan yararlanarak dengeli bir deneyim yelpazesi sunan programları ile 21. Yüzyıl becerileri ile donanmış, mutlu, özgüvenli, sorgulayan ve yüksek etik değerlere sahip bireyleri birer dünya vatandaşı olarak hayata hazırlayan, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okullarından biri olmaktır.
Misyon
Paydaşlara fırsat eşitliği sunarak tüm disiplinlerde eleştirel düşünme ve iletişim becerilerini kullanan, sorgulayan, farklı dillerde kendini ifade eden, farklılıklara saygılı, uluslararası bilince sahip, yaratıcı bireyler yetiştirmeyi amaçlar, ülkemizde ve dünyada değişen ihtiyaçlara yönelik sunduğu özgün, çağdaş, teori ve uygulamanın birlikte yürüdüğü eğitim fırsatları ve programları ile yol gösteren örnek bir kuruluş olmayı hedeflemekteyiz.
Başarılar
Okulumuz İspanya, İngiltere, Polonya, Yunanistan ve Hırvatistan´la 2012-2014 yılları arasında ortaklaşa gerçekleştirilmekte olan "Sağlığımızın Kaynağı" adlı Comenius projesinin ortağıdır.
08.40 - 14.50
Ulaşım
Kızıldere Köyü Nazilli-Beydağ karayolu üzerinde ilçe merkezine 17 km uzaklıkta bulunmaktadır. Köyümüze ulaşım için Işıklar Birlik, Bağcıllı Birlik, Derebaşı Birlik, Aksu Birlik ve Beydağ-Ödemiş dolmuşları kullanılmaktadır. Bu dolmuşlar yaklaşık olarak her 15-20 dakikada bir geçmektedir. Okulumuzun bütün öğretmenleri Nazilli´de ikamet edip köye gidiş geliş yapmaktadırlar.
Kızıldere Mahallesi/Nazilli/Aydın
Okulumuz il merkezine 63 km, ilçe merkezine 17 km mesafede bulunmaktadır.