Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Ara

Atamızı Saygı, Minnet ve Özlemle Anıyoruz...

Ara

Kızılay Haftasını ilçeden gelen misafirlerimizle birlikte kutladık.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Haz

Kızıldere Ortaokulumuz ‘Daha Temiz Bir Çevre, güzel bir gelecek’ temalı ulusal ve uluslararası proje ile gururlandırdı. Müdür Yardımcısı Ali Bayazıt ile öğrencileri tarafından yürütülen ve Türkiye'den çeşitli illerden ortakların yanı sıra Azerbaycan ve Moldova'dan da ortakların bulunduğu bu uluslararası proje kapsamında öğrenciler, geri dönüşüm başta olmak üzere temiz çevre ile ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

Haz

Nazilli Kaymakamlığı Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tarafından yapılan  projeden birisi olan Kardeş Okul Projesi kapsamında Fatih Ortaokulu ailesini okulumuzda ağırladık. Okul Müdürü Avni OZAN"a ve kıymetli öğretmenlerimize zarif hediyeleri için çok teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

May

Nazilli Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kültür Sanat Etkinliklerinde Okulumuz Öğrencileri Tiyatro Oyunu Sergiledi ve Resim, Tasarım Sergimizi En Güzel Şekilde Gerçekleştirdik. Programımızda görev alan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi sergilemiş oldukları performans ve desteklerinden ötürü tebrik ediyoruz.

Ock

Fen Bilimleri dersimizin Ses konusunu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Konservatuarında öğretmenimiz Dilek ACAR ile birlikte yerinde öğrendik.

Ock

e-Twinning Projesine katılan öğrencilerimiz değerler eğitimi kapsamında yardım kampanyası düzenlediler. Işıklar İlkokuluna kitap hediye ettiler. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Buket GARİP ana sınıfı öğrencilerine masal anlattı. Okulumuz öğrencileri hediyelerini verdi.

Ara

Aydın İl Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından düzenlenen "Çocuk Gözüyle Öğretmen" konulu komposizyon yarışmasında Öğrencimiz Ceylin NAZLI İl 1.si seçilmiştir. Aydın'da düzenlenen törende Aydın Valisi Hüseyin AKSOY tarafından Başarı Belgesi takdim edilmiştir. Okulumuzu gururlandıran öğrencmizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalara katıldığımız için tüm öğretmenlerimiz adına Okul Müdürümüz Gülizar SAĞCAN ASLAN'aKatılımcı Belgesi törenle takdim edilmiştir.

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Öünü Kutlu Olsun